Značky

Ruční sklizeň postupným tříděním.Fermentace v tanku na surový cement, termoregulované kvašení, klasická výroba vína.Tradiční korková zátka, zrání v cementové nádrži, lehká...

Sklizeň je převážně odstopkována s někdy několika částmi celých hroznů.Dlouhá vinifikace, která trvá přibližně měsíc a je rozdělena do několika kroků:Prvním krokem je 1 týden...

Pěstování Pinot Noir není obvyklé pro oblast Sancerre. Musím ale říct že terroir má rozhodující “slovo” v tomto případě . Tak, jako bílé Sancerre je výjimečně, tak i růžové ,...

Produkce 1.200 lahvi, perfektní Sauvignon Blanc CHARAKTER: Ovocné a gurmánské Sancerre, které odráží velkorysost vápence. Tóny žlutomasého ovoce umocněné nádechem minerality....

MIMOŘÁDNĚ DOBRÉ BLANC DE NOIRS Vyrobeno pouze 4500 láhvi, hrozny pochází z Top terroiru v Meursault Bublinka je jemně rozpuštěná, spojená s vínem. Na patře jsou tóny...